Dæk til den Toyota LAND CRUISER


De mest almindelige dæk størrelser forToyota LAND CRUISER

225/70 R17 24% biler Toyota LAND CRUISER ved hjælp af denne dækstørrelse Vinter » sommer »
265/65 R17 24% biler Toyota LAND CRUISER ved hjælp af denne dækstørrelse Vinter » sommer »
285/60 R18 21% biler Toyota LAND CRUISER ved hjælp af denne dækstørrelse Vinter » sommer »
265/70 R16 12% biler Toyota LAND CRUISER ved hjælp af denne dækstørrelse Vinter » sommer »
275/70 R16 9% biler Toyota LAND CRUISER ved hjælp af denne dækstørrelse Vinter » sommer »

Sådan bestemme dimensioner af dæk?

Bagdæk, størrelse kan meget nemt kan opdages. Den nemmeste måde er at se på eksisterende dæk på din bil. Mål din dæk får fra siden af dæk i formatet 215/60 R16. Oftest vil du finde ham i de samme steder som de er fremhævet på billedet.


Vinterdæk til Toyota LAND CRUISER

For din bil har vi udvalgt dimension 225/70 R17, fordi dette er den mest almindelige dækstørrelse til Toyota LAND CRUISER . Det kan ske, at det ikke er din størrelse - i så fald skal du bruge nedenstående formular.
Angive dimensionen: /R

Til din dimension vi ikke har nok data, vi viser dæk, som var testet en gang og flere gange.

Vinterdæk er designet til brug i vinterforhold, mest almindeligt på sne, is, men selv ved meget lave temperaturer. Forskellen mellem sommer og vinter dæk, der er specielt tilpasset til eksemplet vinter, så berolige hende i sne og is. Også, de er lavet af blødere gummi, der forbliver fleksible selv ved lavere temperaturer, som hjælper dæk til greb bedre vej. Kvalitet vinterdæk er ofte mere vigtigt end drevet til alle fire hjul (AWD, 4 x 4), ABS, ESP, etc. -uden dem, disse systemer ikke fungerer pålideligt. Derfor betaler det sig at betale et udvalg af vinterdæk til din bilmodel - Toyota LAND CRUISER Særlig opmærksomhed.


Sommer dæk til Toyota LAND CRUISER

For din bil har vi udvalgt dimension 225/70 R17, fordi dette er den mest almindelige dækstørrelse til Toyota LAND CRUISER . Det kan ske, at det ikke er din størrelse - i så fald skal du bruge nedenstående formular.
Angive dimensionen: /R

Til din dimension vi ikke har nok data, vi viser dæk, som var testet en gang og flere gange.

Året rundt dæk Toyota LAND CRUISER

Året rundt dæk er designet til året rundt drift, herunder tørre veje og regn, men en periode er ikke målrettet. De er generelt lavet af hårdere materialer, som er dårligt især ved lavere temperaturer. Året rundt dæk kunne sammenlignes med teniskám og vinter dæk til pohorkám. Du kan også gå i kondisko i vinteren, men det er bestemt ikke så behageligt og sikkert. Også, det er ikke passende at sætte vinterdæk på kun én aksel af bilen. Hvis du lægger vinterdæk kun på drivakslen på bil med forhjulstræk, forhjulene får meget bedre greb end bagtil, hvilket vil resultere i den store ustabilitet i den bageste aksel-bilen gå ofte "sidelæns". En lignende situation er, hvis du sætte vinterdæk på baghjulene kun på køretøjer med en bageste aksel-drevet baghjulene, mens de har grebet, men bilen vil ikke kunne betjenes på sneen. Også ikke en god ide at have vinterdæk på bilen i løbet af året – tendens til at være mere støjende og meget mere i varmt vejr tiltrækker-det er fordi de er blødere materialer. Som vi ved, er ikke meget rart at skifte dæk i pneuservisu 2xročně, men dette kan løses ved at købe et ekstra sæt fælge til vinterdæk. Derfor, hvis nogen vil du sige at vinterdæk er ubrugelig, mener ikke, at ham-denne investering kan redde dig fra meget højere omkostninger end på vinterdæk.
Teste alle dæk »
-->
TOPlist