Test af vinterdæk 2015

Opdateret 9. 10. 2015, Jiri Chomat

Introduktion

Dæk test 2015 Her finder du test dæk for sæsonen 2015. Også værd at se vores oversigt over de bedste vinterdæk på tværs af dimensioner på side Vinterdæk, du regelmæssigt opdateret med hver ny test.

De tilgængelige test dæk til vinter 2015:

Vi anbefaler for sæsonen 2015/2016

Hvad vi anbefaler for dette års sæson at lære om vores The big liste over vinterdæk.

Vi har forberedt for dig et par tips, der denne vinter vil absolut ikke kan gå galt. Først af dem er overkurs vinter dæk fra den tyske producent Continental, og det ContiWinterContact TS850. Dette er de dæk, der hersker i størstedelen af tests for flere år i træk og det er ikke anderledes i år--vundet testen ADAC, Autobild, Autozeitung i GTÜ. Det er tilgængeligt i dimensioner R14 op til R17, for små og mellemstore biler. Dens fordele er meget afbalanceret universelle egenskaber, der er nyttige for variabel-den tjekkiske vinter. Også en over gennemsnittet batteriets levetid i forhold til konkurrencen. I evalueringen af driverne er også gør meget godt – 92% af drivere er tilfreds med dæk. Fra samme kategori af dæk kan ikke også gå galt med GoodYear UltraGrip 9 nebo Dunlop Winter Sport 5. Begge er også berømt bedømt i vores tests og har en afbalanceret kombination af tale, nævnte svarende til den netop Continentaly.

Det andet tip er at trætte vores økonomi Michelin Alpin A4. Det er premium vinter dæk besparelser, hvis økonomi, men, påvirker ikke køreegenskaber. Det har et højt kilometertal RAID, ifølge målingen sidste omkring 35% mere end den gennemsnitlige vinter dæk og dæk test bekræfter det. Set ud fra økonomi har i vores test. Det blev anbefalet i vores tests, ADAC, Autobild, Auto Club i Den Tjekkiske Republik og andre. Det er fantastisk i sneen, har en lav rullemodstand og bekræfter kvaliteten selv på tørre og våde veje. Det er produceret og dens efterfølger, Alpin 5USA har dog alligevel at overbevise i test for.

Den tredje henstilling er årets nyhed Nokian WR D4, efterfølgeren til den meget populære Nokian WR D3. Det er især populært med drivere, takket være dens pris/ydelsesforhold, hvilket er typisk for Nokian. Nye anbefalet allerede i flere af årets prøver, fra organisationer som den GTÜ, Autozeitung a Automotorsport. Dette er en ekstraordinær nye også i evalueringen af EF-miljømærket – i mange dimensioner er grebet af de våde og vinter dæk, der er ikke kutyme. Også et stort udvalg af størrelser, fra R14 til R20. Det er velegnet til dem, der er på udkig efter et dæk med gode funktioner til en overkommelig pris.

Hvis du har en 4WD eller SUV,du ville være interesseret i følgende dæk. Det er en model Nokian WR SUV 3Hvem vandt i test af dæk Offroad og Autobild magasin, 2014. For biler, 4 x 4, kan man antage, at sneen vil mødes oftere end normale personbiler, og den finske producent udstyret af kløer i slidbane, som har en stor tire trækkraft på sne og is. I Nokianu, men ved, at perfekt vinter dæk til den europæiske vinter, dog laver primært alsidighed – derfor WR SUV 3 tabt, selv i foråret måneder takket være det overbevisende og forudsigelige jízdně i de våde forhold, selv i sin tørre. Det er fremstillet i størrelser til SUV'er fra R14 til R22.

Ikke alle drivere krævende en top egenskaber af vinterdæk, men de ønsker et sikkert dæk til en rimelig pris. Sådan er for eksempel Sava Eskimo S3+, der er blevet anbefalet som ADACem og Accr. Dens fordel er en tur i sneen, fordi det er også et fælles udvalg for chauffører i bjergrige områder.Det har også en ringe indvirkning på brændstofforbruget. Snarere, det er tilgængeligt i mindre dimensioner R13 op til R15. Alternativ med lignende egenskaber er tysk Fulda Kristall Montero 3. Overkommelige priser er så også den tjekkiske driver af den populære Barum Polaris 3, med et meget bredt udvalg af dimensioner Savě til R18. Vtests er det godt, selv i år, tog tredjepladsen i en test af Autobild og regelmæssigt anbefales alle testujícími organisationer. I forhold til den Savě Det har en lidt mere afbalanceret drivende karakteristika, i alle kategorier, sikker værdier.

Til sidst, vi har for dig et par anbefalinger om, hvordan vi kommer videre i udvælgelsen af vinterdæk, og forebygge problemer. Altid sørg for, at den korrekte størrelse dæk, herunder de hastighed og vægten af indekset. Den korrekte størrelse finder du i den store TP til dit køretøj. For vinterdæk er det muligt at bruge en lavere hastighed indeks – et must, dog, blive registreret i skibets computer, eller ellers modtagerlaboratoriets. Altid vælge vinterdæk afhængigt af, hvordan og hvor bil, du bruger. For byens trafik lægger vægt på opførsel af våd og tør, i bjergområderne, derimod, Tænd egenskaber på sne og is. Problemet med udvalg prøver kan være, at det ikke er i din størrelse, ingen tilgængelige test.Og du kan vælge efter den tilsvarende dimension, den vigtigste egenskab er bredden på dækket. Visse landmark EU etiketter kan også være – selvom ikke vinteren egenskaber, men er altid underlagt en bestemt dimension.Anmeldelser af drivere zohledňujte snarere i alternativet, driveren kan altid sammenligne kun den gamle stenet dæk med en ny fuld prøve, hvor vil den nye altid nødvendigvis bedre. Det kan også være de forkerte egenskaber lavet i stedet for den fattige status af dækkets køretøj.

Hvis du ved valg af vinterdæk gemme arbejde, prøve vores Konfiguratoren daektests.dkevaluere dæk i din dimension og foreslår tests, anmeldelser og EU mærker den mest hensigtsmæssige. Held og lykke med at vælge dæk og mange kilometer af vinteren ønsker til server daektests.dk.

Den seneste sommer dæk tests


-->
TOPlist