• 5 forretninger, 120 189 produkter
Pirelli Cinturato Winter 2

Pirelli Cinturato Winter 2

/63% · vinter · · : Premium

B
C
B
Pirelli Cinturato Winter 2
tjek tilgængeligheden for Pirelli Cinturato Winter 2
Bredde
Profil
Felgstørrelse

Indholdsfortegnelse:

Størrelser

Pirelli Cinturato Winter 2 er lavet i 32 størrelser, startende fra 205/55 R16 op til 215/45 R20.
Filter:
vis priser

Lignende dæk

Sammenligning: dæk svarende til Pirelli Cinturato Winter 2

Tidslinje

2021

Pirelli Cinturato Winter 2 blev lanceret og erstattede Pirelli Cinturato Winter.

2022

Pirelli Cinturato Winter 2 blev testet 6 gange (Autobild,...)

2023

Pirelli Cinturato Winter 2 blev testet 7 gange (Autobild,...)

Præstationer

Bedste
Akvaplaning - længdegående
Adac 2023
TyreReviews.com 2023
Autobild 2023
Bedste
Tørbremsning
Adac 2023
Autoexpress 2023
Autoklubcr 2022
Bedste
Snetrækkraft
Adac 2023
Autobild 2023
Bedste
Tørhåndtering
TyreReviews.com 2023
TyreReviews.com 2022
Bedste
Vådhåndtering
Autobild 2022
TyreReviews.com 2022
Bedste
Akvaplaning - cross
Adac 2023
Bedste
Vådbremsning
Adac 2023
Bedste
Udendørs støj
Autoklubcr 2022
Bedste
Indvendig støj
Autoexpress 2022
Bedste
Snehåndtering
TyreReviews.com 2022
Bedste
Vådt cirkelsving
Autobild 2023

Pirelli Cinturato Winter 2 i dæktests

Alle dæktest hvor Pirelli Cinturato Winter 2 blev vist:
ADAC Vinterdæktest 2023 225/45 R17
Tilfredsstillende
Rangeret #12 af 16
PIRELLI CINTURATO WINTER 2 fandt sig selv på 12. pladsen blandt 16 konkurrenter og sikrede sig en endelig vurdering som 'Tilfredsstillende'. Testere satte pris på dens gode præstation på våde og vinterbelagte overflader og fremhævede dens evne til effektivt at bremse og håndtere godt under sådanne forhold. Derudover blev dens høje forventede kilometertal, lave slid, lette vægt og reducerede brændstofforbrug positivt bemærket. Dog blev dækket kritiseret for betydelige svagheder i kørekomfort og håndtering ved grænsen på tørre veje. Hvad angår køresikkerhed, viste dækket markante mangler, især dets forsinkede reaktion på styrekommandoer, hvilket påvirkede dets balance og præcision. På våde overflader, mens det formåede at opnå gode karakterer i bremsning og modstand mod langsgående vandplaning, faldt det lidt kort i tværgående vandplaning og håndtering, manglede præcision. Når det kom til sne- og isforhold, præsterede det generelt godt, især når det gjaldt bremsning og håndtering, selvom det kun lige manglede en høj karakter i sne-trækkraft. Dækkets miljømæssige fodaftryk blev rost for dets effektivitet med gode karakterer for lang levetid og slid, samt dets fordelagtige vægt og brændstofforbrug.
Navn MiljøpåvirkningKørselssikkerhed
Bedste værdier i test1,82,0
Pirelli Cinturato Winter 22,23,3
Vis testdetaljer
Autobild Vinterdæktest 2023 225/45 R18
God
Rangeret #5 af 20
Sikring af 5. pladsen ud af 20, blev Pirelli Cinturato Winter 2 tildelt en endelig vurdering af 'God'. Dækket imponerede med sit premiumprofil, der fremviste overbevisende vinteregenskaber og dynamisk præstation på våde veje. Det havde også en god kilometerydelse. Dog blev det bemærket for let understyring på tørre veje. Hæve sin konkurrencefordel, dækket excellerede i specifikke discipliner, skilte sig ud som den absolut bedste i både aquaplaning - længde og våd cirkelkørsel.
Navn VådTørSneLøbende omkostninger
Bedste værdier i test2+2+11-
Pirelli Cinturato Winter 222-2+2
Vis testdetaljer
Autobild Vinterdæktest 2023 225/40 R18
God
Rangeret #6 af 11
Sikring af en prisværdig 6. position ud af 11 konkurrenter, tjente Pirelli Cinturato Winter 2 en endelig vurdering af 'God.' Denne dæk skilte sig ud for sin imponerende præstation på sneklædte og våde veje med fremragende sne-trækkraft, effektiv modstand mod vandskred og korte bremsedistancer i våde forhold, alt sammen kombineret med en moderat pris. Det var dog ikke uden sine ulemper; nemlig en tendens til understyring på tørre veje og et gennemsnitligt niveau af komfort ved rulning. Denne modsætning mellem styrker og svagheder tegner et billede af et solidt vinterdæk, der præsterer beundringsværdigt på kritiske områder, især i sneede forhold, hvor det viste enestående dygtighed.
Navn
Pirelli Cinturato Winter 2
Vis testdetaljer
Navn
Pirelli Cinturato Winter 2
Vis testdetaljer
Sport Auto Vinterdæktest 2023 225/40 R18
God
Rangeret #7 af 9
Pirelli Cinturato Winter 2 sikrede sig en placering som nummer 7 ud af 9 konkurrenter og modtog en endelig vurdering af 'God'. Denne dæk viste en sikker køreadfærd under vinterforhold og demonstrerede gode greb på våde hjørner. Dog blev der rettet kritik mod dets sløve styre respons, dæmpede reserver på våde overflader og sårbarhed over for vandplaning i sving. Desuden viste dækket sig at være sløvt på tørre overflader. På trods af disse ulemper stak dækket ud på specifikke områder, hvor det excellerede i komfort, snekørsel og objektiv snehåndtering, hvilket markerede dets styrker inden for kritiske vinterkørselsdiscipliner.
Navn
Pirelli Cinturato Winter 2
Vis testdetaljer
Navn Bremselængde på vådBremselængde på sne
Bedste værdier i test31,429,2
Pirelli Cinturato Winter 234,930,7
Vis testdetaljer
Autoexpress Vinterdæktest 2023 225/45 R17

Rangeret #5 af 7
Pirelli Cinturato Winter 2 viste en solid præstation midt i hård konkurrence, sikring af 5. pladsen ud af 7 konkurrenter. Denne dæk markerede et betydeligt skridt i Pirellis renovering af deres Cinturato-sortiment og gjorde en bemærkelsesværdig debut i sin kategori. Dens præstation på sne var imponerende og sikrede andenpladsen i de respektive evalueringer, hvilket demonstrerede dens styrke under vinterforhold. Derudover excellerede den også på tør vej, især i tørbremsning, hvor den klarede sig bedre end sine rivaler og tog førstepladsen. Dog blev dens samlede potentiale en smule hæmmet på grund af dens præstation i våde forhold, hvilket placerede den på 5. pladsen, hvor den viste god balance, men krævede forsigtig håndtering for at opretholde trækkraft. Der var også en forbedring af brændstoføkonomien sammenlignet med dens præstation sidste år, men der er stadig plads til forbedring. Denne blandede præstation bekræfter dens position som et konkurrencedygtigt valg, selvom der er identificeret specifikke områder til forbedring.
Navn
Pirelli Cinturato Winter 2
Vis testdetaljer
Autobild Vinterdæktest 2022 215/55 R17
Eksemplarisk
Rangeret #2 af 19
Sikring af en prisværdig 2. plads blandt 19 konkurrenter, fik Pirelli Cinturato Winter 2-dækket en 'Forbilledlig' endelig vurdering, der viser dens stærke præstation i et konkurrencepræget felt. Det blev rost som en overbevisende allrounder, bemærket for sin imponerende kilometertal og gode økonomiske værdi. Dets præcise håndtering på våde veje og formidable modstand mod vandskjær var fremtrædende funktioner, der tilbød førere en blanding af sikkerhed og præstation. Dog blev dets komfortniveau anset for gennemsnitligt og angav et mindre område for potentielt forbedring. Dækket udmærkede sig især ved snekorning og håndtering på våde veje, hvilket bekræfter dets status som et topvalg til vinterforhold, hvor pålidelighed og kontrol er afgørende.
Navn VådTørSneLøbende omkostninger
Bedste værdier i test2+2+2+2+
Pirelli Cinturato Winter 22+ 22+ 2+
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Autoexpress Vinterdæktest 2022 225/45 R19

Rangeret #4 af 6
Pirelli Cinturato Winter 2 sikrede sig 4. pladsen blandt 6 konkurrenter i sin første nogensinde evaluering, hvilket markerer afslutningen på Pirellis omorganisering af Cinturato-sortimentet. Med et design, der nyder godt af et mønster, der udvikler sig, når det slides, viste dækket sig konkurrencedygtigt, især på sne, hvor det skinnede nær toppen af feltet. Det opnåede andenpladsen både i trækkraft og håndtering på sneklædte terræner, hvilket viste en prisværdig præstation, der kun blev lidt overgået i andre forhold. På trods af at det halter bagefter de førende i våde forhold, overgik det visse rivaler, herunder Michelin og Vredestein, især i dybere aquaplaning-udfordringer. Dets afbalancerede og stabile håndtering blev bemærket i forskellige tests, på trods af en let kompromis i forgreb i forhold til de allerbedste. På tørre overflader sakker Winter 2 dog marginalt bagud med den langsomste håndteringstid på banen, hvilket afslører en blødere tur og mindre skarp styring end konkurrenterne. Ikke desto mindre udmærkede det sig som det mest støjsvage dæk i sortimentet, og tilbød dermed en bemærkelsesværdigt stille tur på bekostning af brændstofeffektiviteten.
Navn Samlede points
Bedste værdier i test100
Pirelli Cinturato Winter 298.6
Kilde: www.autoexpress.co.uk
Autobild Vinterdæktest 2022 215/55 R17

Rangeret #5 af 56
Navn Bremselængde på vådBremselængde på sne
Bedste værdier i test32,825,4
Pirelli Cinturato Winter 234,626,4
Tyre Reviews Vinterdæktest 2022 225/45 R17
Anbefalet
Rangeret #4 af 9
Navn
Pirelli Cinturato Winter 2
Kilde: www.tyrereviews.com
Autoklub ČR Vinterdæktest 2022 225/45 R17

Rangeret #7 af 8
Pirelli Cinturato Winter 2 sluttede på syvende pladsen blandt i alt otte konkurrenter, hvilket indikerer en udfordrende præstation i forhold til sine rivaler. På trods af de generelle udfordringer, det stod overfor i løbet af testfasen, viste det beundringsværdige egenskaber på specifikke områder. Især excellerede denne dæk i tørbremsning, udvendigt støj og rullemodstand, hvilket markerer dens styrker på disse vigtige discipliner. Disse enestående præstationer understreger områder, hvor Pirelli Cinturato Winter 2 formåede at overgå og adskille sig, hvilket fremhæver dens potentielle fordele inden for sine specifikke kompetencer.
Navn Samlede pointsVådTørSne
Bedste værdier i test103,6108,3100,2102,1
Pirelli Cinturato Winter 299,6102,898,197,7
Vis testdetaljer
Kilde: www.autoklub.cz
Autozeitung Vinterdæktest 2022 225/45 R17

Rangeret #7 af 8
Sikring af en 7. plads ud af 8 konkurrenter, præsenterede Pirelli Cinturato Winter 2 blandede resultater i sin præstationsvurdering. På våde overflader demonstrerede dækket moderat lange bremselængder, men klarede sig godt i aquaplaning-scenarier. Dog kæmpede det med lateral greb, hvilket begrænsede højere svinghastigheder. Under tørre forhold viste det sig at være et pålideligt valg, og tilbød en stabil bagende ved skiftende belastninger og korte bremselængder, selvom det blev betragtet som gennemsnitligt i effektivitet. Dækket stod over for betydelige udfordringer på sne, hvor det viste de længste bremselængder, den mindste laterale støtte og sløve svar på styringskommandoer, hvilket fremhævede dets svagheder i vinterlige forhold.
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test147143147
Pirelli Cinturato Winter 2112120105
Vis testdetaljer
Kilde: www.autozeitung.de

Fordeling af test bedømmelser

100% (1x)85% (6x)
EksemplariskGodAnbefaletTilfredsstillende
1x3x2x1x

Rangeringer x Hjulstørrelse

R17R18
90% (3x)85% (4x)

Rangeringer x Bredde

215/xx Rxx225/xx Rxx
100% (1x)85% (6x)

Andre Pirelli modeller