• 5 forretninger, 120 189 produkter
Vredestein Wintrac Pro

Vredestein Wintrac Pro

/81% · vinter · · : Premium

Vredestein Wintrac Pro
tjek tilgængeligheden for Vredestein Wintrac Pro
Bredde
Profil
Felgstørrelse

Indholdsfortegnelse:

Størrelser

Vredestein Wintrac Pro er lavet i 118 størrelser, startende fra 205/45 R17 op til 325/35 R22.
Filter:
vis priser

Lignende dæk

Sammenligning: dæk svarende til Vredestein Wintrac Pro

Tidslinje

2018

Vredestein Wintrac Pro blev testet 1 gange (Sportscars) og vandt Sportscars 245/45 R18 testen.

2019

Vredestein Wintrac Pro blev testet 4 gange (Automotorsport,...)

2020

Vredestein Wintrac Pro blev testet 7 gange (Autobild,...)

2021

Vredestein Wintrac Pro blev testet 4 gange (Autobild,...)

2022

Vredestein Wintrac Pro blev testet 7 gange (Autobild,...)

2023

Vredestein Wintrac Pro blev testet 9 gange (Sport Auto,...)

Præstationer

Bedste
Tørbremsning
Adac 2023
Autobild 2022
Adac 2021
Automotorsport 2020
Bedste
Vådt cirkelsving
Sportauto 2023
Autobild 2022
Automotorsport 2020
Autobild 2019
Bedste
Vådbremsning
Adac 2023
Automotorsport 2022
Autobild 2022
Autobild 2021
Bedste
Vådhåndtering
Automotorsport 2022
Autobild 2022
Autobild 2020
Autobild 2019
Bedste
Akvaplaning - længdegående
Adac 2023
Autobild 2021
Automotorsport 2020
Autobild 2019
Bedste
Akvaplaning - cross
Adac 2023
Autobild 2020
Bedste
Snetrækkraft
Adac 2023
Automotorsport 2023
Bedste
Tørhåndtering
Autobild 2020
Automotorsport 2019
Bedste
Udendørs støj
Autobild 2020
Bedste
Indvendig støj
Autoexpress 2023
Bedste
Snehåndtering
Autobild 2019

Vredestein Wintrac Pro i dæktests

Alle dæktest hvor Vredestein Wintrac Pro blev vist:
Sport Auto Vinterdæktest 2023 225/40 R18
God
Rangeret #5 af 9
I vinterdæksevalueringen sikrede Vredestein Wintrac Pro sig en beundringsværdig position, idet det sluttede som nr. 5 blandt de 9 konkurrerende dæk. Det opnåede en endelig vurdering af 'God', hvilket understreger dets afbalancerede præstation på tværs af forskellige tests. Dækket adskilte sig med høje niveauer af vådgreb og leverede en sikker, sporty og let kontrollerbar køreoplevelse på våde overflader. Dog blev det kritiseret for dets reducerede modstand mod aquaplaning i våde sving, hvilket indikerer et område til forbedring. Evaluatorerne fremhævede dets pålidelighed både i vådt og snefyldt vejr, men bemærkede, at dækket har en tendens til at aquaplane tidligt i svingene. Blandt dets bemærkelsesværdige præstationer var dets exceptionelle præstation i våd cirkelkørsel og vådhåndtering, hvor det overgik sine konkurrenter og markerede sig som det bedste inden for disse specifikke discipliner. Disse karakteristika demonstrerer Vredestein Wintrac Pro's styrker i at sikre sikkerhed og præstation, især under udfordrende våde forhold.
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Vis testdetaljer
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Vis testdetaljer
Autobild Vinterdæktest 2023 225/40 R18
God
Rangeret #7 af 11
Sikring af en middelste placering, Vredestein Wintrac Pro sluttede som nr. 7 ud af et felt på 11 konkurrenter og opnåede en anerkendelsesværdig 'God' bedømmelse. Ifølge evalueringerne viste denne dæk sine styrker i sne-trækkraft og viste bemærkelsesværdig præstation på både våde og tørre veje, markeret ved korte bremselængder på våde overflader og en dynamisk afbalanceret håndtering. Dog var det ikke uden sine ulemper; dækket viste moderat lateral greb på komprimeret sne og blev bemærket for øget rullemodstand, faktorer som køberne måske vejer mod dets ellers solide præstationsmæssige kvalifikationer.
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Vis testdetaljer
Navn Bremselængde på vådBremselængde på sne
Bedste værdier i test31,429,2
Vredestein Wintrac Pro36,430,6
Vis testdetaljer
ADAC Vinterdæktest 2023 225/45 R17
Tilfredsstillende
Rangeret #5 af 16
Sikring af 5. pladsen ud af 16 konkurrenter blev VREDESTEIN WINTRAC PRO tildelt en endelig vurdering af 'Tilfredsstillende' for dens præstation. Dette dæk demonstrerede bemærkelsesværdige kvaliteter på vinterveje, herunder god opbremsning på sne og is, hvilket bidrog til dens stærke position. Dens forventede kilometertal og slidstyrke fik ros for at være god, ligesom dens lave brændstofforbrug, hvilket indikerer en imponerende miljøpræstation. Dog viste det nogle ulemper ved tør vejkomfort og ved håndtering ved grænsen, med behov for lejlighedsvise styreekorrektioner på grund af en ret elastisk respons. Dækket viste også mindre svagheder på våde overflader, og selvom det kunne klare kørsel gennem kurver, blev en bedre evaluering forhindret af mangel på præcision og evnen til at synergisere longitudinale og laterale kræfter. På trods af disse få mangler skiller VREDESTEIN WINTRAC PRO sig ud i testen for sin generelt sikre præstation og miljøeffektivitet, hvilket gør det til et tilfredsstillende valg til vinterforhold.
Navn MiljøpåvirkningKørselssikkerhed
Bedste værdier i test1,82,0
Vredestein Wintrac Pro2,32,7
Vis testdetaljer
Autobild Vinterdæktest 2023 225/60 R18
God
Rangeret #5 af 10
Vredestein Wintrac Pro afsluttede sin evaluering imponerende og sikrede sig 5. pladsen blandt konkurrenterne. Dette dæk opnåede en 'God' bedømmelse, hvilket fremhæver dets fremragende præstation under varierende vinterforhold. Testere roste dets stærke præstation på en bred vifte af vejrudfordringer, specifikt dens overlegne køreevne i forskellige forhold, bemærkelsesværdigt korte bremseafstande på sne og stabil greb i sving på våde overflader. Derudover bidrager dets moderate prisniveau til dets appel. Det er dog værd at bemærke en let tendens til understyring på is og sne, hvilket markerer et område for potentiel forbedring. Dette dæk formåede at adskille sig uden at dominere eller sakke bagud på nogen bestemt disciplin, hvilket præsenterer et afbalanceret valg til vinterkørsel.
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Vis testdetaljer
Autoexpress Vinterdæktest 2023 225/45 R17

Rangeret #7 af 7
I den konkurrenceprægede arena fandt Vredestein Wintrac Pro sig selv i en udfordrende position, idet den sluttede som nr. 7 ud af 7 deltagere. Denne præstation indikerer, at siden den første vurdering i 2019 er dækket begyndt at sakke bagud i forhold til de nyeste tilbud, især under vinterforhold. Dækket stødte på sine største udfordringer på sne, hvor det formåede at slutte sidst i de to sne-tests. Dog er det værd at bemærke, at på trods af disse placeringer var det kun få procentpoint bag den overordnede vinder og fulgte tæt efter de bedste performere, hvilket viser en prisværdig indsats for at konkurrere. Wintrac Pro viste en betydeligt større præstationsforskel i våde og tørre forhold. Det var markant mindre kapabelt i regnvejr og havde svært ved at balancere samt en bagende, der havde en tendens til at bevæge sig overdrevent uden speederapplikation. Dets præstation i håndtering af stramme sektioner blev hæmmet af en forsinket greb på forhjulene, hvilket krævede en forsigtig tilgang til speeder for at undgå at miste greb. Omvendt var dets præstation på tør vej tættere på de førende konkurrenter og tilbød en god håndteringsbalance samt et potentielt valg for dem, der prioriterer reduceret støj i kabinen. Blandt de evaluerede discipliner excellerede det især i at minimere indvendig støj, hvilket markerer en tydelig fordel ved at forbedre kørekomforten ved at reducere auditive forstyrrelser, hvilket kunne være en afgørende faktor for visse forbrugere.
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Vis testdetaljer
Automotorsport Vinterdæktest 2023 255/45 R20
God
Rangeret #6 af 7
I en nylig evaluering blandt vinterdæk sikrede Vredestein Wintrac Pro sig en 6. plads ud af 7 konkurrenter og opnåede en endelig vurdering på "God." På trods af sin placering viste dækket styrker, der fortjener anerkendelse. Det blev rost for sin fremragende trækkraft og anstændige bremseevner på sne - en funktion, der adskilte det som det bedste i sin klasse til sne-trækkraft. Det viste også konsekvent god præstation på våde overflader og opretholdt en neutral og responsiv køreoplevelse. Dets balancerede tørre dynamik bidrog yderligere til den positive vurdering. Dog var dækket ikke uden sine ulemper, herunder overraskende lavt greb i sving på sne i forhold til sin longitudinale dynamik. Det stod over for små mangler i modstand mod aquaplaning ved sving og komfort, primært på grund af støj under sving. Disse problemer til trods, hvis mestring af grundlaget er målet, er Vredestein Wintrac Pro et kompetent valg, især for dem der prioriterer essentielle vinterkøreevner.
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Vis testdetaljer
Autobild Vinterdæktest 2023 225/45 R18
God
Rangeret #8 af 20
Sikring af 8. pladsen ud af 20 konkurrenter, har Vredestein Wintrac Pro tjent en beundringsværdig 'God' endelig bedømmelse. Denne dæk viste imponerende præstation på sne og is, hvilket sikrede en pålidelig køreoplevelse i udfordrende vinterforhold. Den viste også god modstand mod akvaplaning, hvilket tilbød ekstra sikkerhed under kraftig regn. Den afbalancerede styring på både våde og tørre veje fremhævede yderligere dens alsidighed. Dog blev det bemærket, at en ulempe var dens kortere slidbane liv, hvilket indikerer et kortere interval før udskiftning er nødvendig. På trods af dette skilte Vredestein Wintrac Pro sig ud for sine robuste vinterkapaciteter uden at dominere eller sakke bagud i nogen specifik testede discipliner.
Navn VådTørSneLøbende omkostninger
Bedste værdier i test2+2+11-
Vredestein Wintrac Pro2-2-2+3+
Vis testdetaljer
Autozeitung Vinterdæktest 2022 225/45 R17
Stærkt anbefalet
Rangeret #5 af 8
Vredestein Wintrac Pro endte på en respektabel 5. plads blandt dens 8 konkurrenter. Dækket blev beskrevet som værende lidt sløvt at reagere i vådt vejr, krævende større styringsvinkler for at manøvrere, men det viste minimale reaktioner på belastningsændringer, hvilket sikrede stabil bagstyring. På tørre overflader blev det bemærket for en let forsinkelse i styrerespons og en tendens til, at køretøjet skubbede igennem sving på alle fire dæk, kombineret med højere rullemodstand og støjniveauer. I sneforhold leverede det god trækkraft, men blev kritiseret for langsom styrerespons, tidlig understyring og begrænset lateral greb, med en nervøst reagerende bagende under belastningsændringer. Til trods for disse observationer, fik dækket en endelig vurdering af 'Højt anbefalet'.
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test147143147
Vredestein Wintrac Pro113121119
Vis testdetaljer
Kilde: www.autozeitung.de
Tyre Reviews Vinterdæktest 2022 225/45 R17

Rangeret #6 af 9
Navn
Vredestein Wintrac Pro
Kilde: www.tyrereviews.com
Autobild Vinterdæktest 2022 215/55 R17
God
Rangeret #12 af 19
Vredestein Wintrac Pro opnåede en prisværdig 12. plads ud af 19 i sin evaluering. Dette dæk udmærkede sig især i disciplinen tør bremsning, viste stærk præstation og sikrede sin plads som den øverste konkurrent på det specifikke område. Testere roste dækket for dets sikre håndtering under forskellige vejrforhold samt dets korte bremseafstande på både sne og tørre overflader. Dog var det ikke uden sine ulemper; dækket blev kritiseret for sine forlængede våde bremseafstande samt moderat mønsterliv og økonomi, hvilket afspejler områder for forbedring. På trods af disse kritikpunkter fik dækket stadig en endelig vurdering af "God," hvilket betyder et solidt valg for bilister, der søger pålidelighed under vinterforhold.
Navn VådTørSneLøbende omkostninger
Bedste værdier i test2+2+2+2+
Vredestein Wintrac Pro2-22+ 3+
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Autobild Vinterdæktest 2022 245/40 R19
Tilfredsstillende
Rangeret #6 af 9
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test2+2+2+
Vredestein Wintrac Pro2+ 2-2
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Autobild Vinterdæktest 2022 215/55 R17

Rangeret #20 af 56
Navn Bremselængde på vådBremselængde på sne
Bedste værdier i test32,825,4
Vredestein Wintrac Pro36,926,3
AutoMotorSport Vinterdæktest 2022 245/45 R19
Meget god
Rangeret #3 af 8
Sikring af tredjepladsen blandt otte konkurrenter, har Vredestein Wintrac Pro fået ros for sin 'Meget god' præstation i krævende vinterforhold. Denne dæk skilte sig ud med enestående trækkraft og bremseevne på sne samt afbalancerede egenskaber i vådt vejr, hvilket sikrede en sikker køreoplevelse under vognbaneskift. Dog var det ikke uden fejl; bemærkelsesværdigt viste det sig at have overraskende lav lateral greb på sne og begrænset styrbarhed ved grænsen i våde forhold. Derudover oplevede det udfordringer med længere bremseafstande på tør asfalt og følsomhed over for belastningsændringer, hvilket gjorde det hurtigt overvældet ved grænsen. En markant bekymring var den forstyrrende støj, der blev produceret under kurvekørsel. På trods af disse ulemper skinnede Vredestein Wintrac Pro i tests af våd bremsning, våd håndtering og objektiv våd håndtering, hvilket gør det til et stærkt og pålideligt valg til varierede vintervejrforhold.
Navn VådTørSneRullemodstandStøj
Bedste værdier i test9,39,4101010
Vredestein Wintrac Pro9,3 7,08,089
Vis testdetaljer
Kilde: reifenpresse.de
Navn Samlede pointsVådTørSne
Bedste værdier i test103,6108,3100,2102,1
Vredestein Wintrac Pro100,4102,498100,4
Vis testdetaljer
Kilde: www.autoklub.cz
Navn VådTørSneRullemodstandStøj
Bedste værdier i test1-2111
Vredestein Wintrac Pro2+2- 1- 2-2+
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Autozeitung Vinterdæktest 2021 235/55 R18
Stærkt anbefalet
Rangeret #4 af 10
Navn Samlede pointsVådTørSne
Bedste værdier i test386143138118
Vredestein Wintrac Pro380142126112
Vis testdetaljer
Kilde: reifenpresse.de
Autobild Vinterdæktest 2021 225/45 R18
Eksemplarisk
Rangeret #3 af 12
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test2+2+1
Vredestein Wintrac Pro2+ 22+
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
ADAC Vinterdæktest 2021 225/50 R17
Tilfredsstillende
Rangeret #8 af 18
Navn VådTørSneIsStøjSlitage
Bedste værdier i test1,61,91,52,12,71,5
Vredestein Wintrac Pro2,32,32,22,53,43,0
Vis testdetaljer
Kilde: www.adac.de
ADAC Vinterdæktest 2020 235/55 R17
Tilfredsstillende
Rangeret #5 af 13
Navn VådTørSneIsStøjSlitageBrændstofforbrug
Bedste værdier i test1,51,91,82,32,60,81,8
Vredestein Wintrac Pro2,32,22,82,43,22,02,1
Vis testdetaljer
Kilde: www.adac.de
Autobild Vinterdæktest 2020 225/40 R18
Eksemplarisk
Rangeret #5 af 12
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test1-21-
Vredestein Wintrac Pro1- 2 2
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Navn Bremselængde på vådBremselængde på sne
Bedste værdier i test30,324,3
Vredestein Wintrac Pro33,224,9
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Navn VådTørSneRullemodstandStøj
Bedste værdier i test9,58,79,9109
Vredestein Wintrac Pro8,38,67,967
Vis testdetaljer
Navn VådTørSneLøbende omkostninger
Bedste værdier i test2+1-2+1-
Vredestein Wintrac Pro2222-
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
ACE Vinterdæktest 2020 225/50 R17
Anbefalet
Rangeret #8 af 9
Navn Samlede pointsVådTørSneRullemodstandStøj
Bedste værdier i test200674860189
Vredestein Wintrac Pro175584451134
Vis testdetaljer
Kilde: images.ace.de
Autobild Vinterdæktest 2020 225/55 R17
Eksemplarisk
Rangeret #4 af 10
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test2+2+1
Vredestein Wintrac Pro2+ 22
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Navn Samlede points
Bedste værdier i test8,9
Vredestein Wintrac Pro8,3
Vis testdetaljer
Kilde: www.auto-motor-und-sport.de
Autobild Vinterdæktest 2019 225/45 R17
Eksemplarisk
Rangeret #6 af 20
Navn VådTørSneLøbende omkostninger
Bedste værdier i test2+2+11-
Vredestein Wintrac Pro2+ 222-
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Navn Bremselængde på vådBremselængde på sne
Bedste værdier i test29,224
Vredestein Wintrac Pro30,825,2
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Autobild Vinterdæktest 2019 255/35 R19
Eksemplarisk
Rangeret #2 af 11
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test1-21-
Vredestein Wintrac Pro2+2- 2+
Vis testdetaljer
Kilde: www.autobild.de
Sportscars Vinterdæktest 2018 245/45 R18
Eksemplarisk
Rangeret #1 af 10
Navn VådTørSne
Bedste værdier i test2+2+1
Vredestein Wintrac Pro2+ 21-
Vis testdetaljer
Kilde: reifenpresse.de

Fordeling af test bedømmelser

100% (11x)85% (13x)
Stærkt anbefaletEksemplariskMeget godAnbefaletGodTilfredsstillende
2x6x3x1x8x4x

Rangeringer x Hjulstørrelse

R17R18R19R20
92.5% (10x)91% (10x)95% (3x)85% (1x)

Rangeringer x Bredde

215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx245/xx Rxx255/xx Rxx
92.5% (2x)91.9% (13x)90% (3x)92.5% (4x)92.5% (2x)

Ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor er Vredestein Wintrac Pro fremstillet?

    Vredestein Wintrac Pro er fremstillet i Holland/Ungarn.

  2. Er dette dæk egnet til SUV'er?

    Ja, dette dæk bliver også lavet i størrelser til SUV'er.

Andre Vredestein modeller